Moldindconbank a donat 4 calculatoare moderne Liceului Teoretic Semion Baranovski din satul Copceac, raionul Taraclia. În acest mod, banca contribuie la îmbunătățirea condițiilor tehnologice ale instituției și facilitarea accesului elevilor la metode eficiente de predare.

Calculatoarele vor fi instalate în biblioteca instituției de învățământ. Costul acestora este de 30 000 de lei. Directorul instituției de învățământ, Serghei Uzun, a menționat că donația e foarte oportună.

„Suntem recunoscători Moldindconbank pentru calculatoarele oferite. Aceste dispozitive sunt noi, moderne și puternice. Suntem siguri că vor îmbunătăți procesul educațional. Calculatoarele vor fi conectate la internet, iar copiii care nu au un computer acasă pot veni la biblioteca liceului și pot studia”, a declarat Serghei Uzun.

În Liceului Teoretic Semion Baranovski își fac studiile 650 de elevi.

„Am răspuns cu bucurie la apelul Direcției Generale Educație a Găgăuziei de a dona aceste calculatoare pentru liceul din satul Copceac. Astăzi, nu putem vorbi despre educație de calitate fără tehnologii moderne. Avem toată încrederea că asistența oferită de Moldindconbank va oferi elevilor mai mult acces la informații și se vor putea pregăti mai bine pentru ore”, a menționat directorul regional Moldindconbank, Radu Habașescu. 

Menționăm că nu este prima dată când Moldindconbank contribuie la îmbunătățirea procesului educațional din țară. În noiembrie 2022, banca a donat o tablă interactivă Liceului „Minerva” din capitală.

Moldindconbank – mereu alături!