1. Aculina Mihaluța și Larisa Secrieru sunt câștigătoarele promoției exclusive ”Trăiește o experiență de neprețuit și fii parte a Milano Fashion Week cu cardurile premium Mastercard de la Moldindconbank!” Premiul principal include o călătorie pentru două persoane la Milano, cazare în luxosul hotel Bulgari Hotel Mila, vizită la muzeul artei de modă din Milano, dedicat stilului Armani, o excursie la Fashion Hub Market, care se desfășoară doar de câteva ori pe an, dar și cine de gală în restaurante cu renume – Aprea Restaurant, Luigi Rovati Foundation и Fonderie Napoleoniche.

Ambele câștigătoare spun că se folosesc de cardurile de la Moldindconbank pentru toate tipurile de plăți, astfel că le-a fost ușor să îndeplinească și condițiile promoției.

”Sunt clienta Moldindconbank de câteva luni. Instituția la care lucrez a schimbat banca pentru cardurile salariale și am decis să-mi fac unul Mastercard Platinum. Mi-i foarte comod și convenabil, achit toate cumpărăturile cu cardul. Îi indemn pe toți cei care încă nu au un card de la Moldindconbank, să-l facă neapărat, pentru că pot beneficia de numeroase avantaje, dar și de promoții frumoase”, spune Aculina Mihaluța.

Clienta băncii a precizat că a aflat despre premiul câștigat când a revenit din concediu, la începutul lunii septembrie, iar acum se pregătește de o călătorie emoționantă.

”Nu am vizitat Milano, în general, nu am ajuns încă în Italia. Pot să spun că este un vis devenit realitate datorită Moldindconbank. Deja m-am informat despre prezentările de modă care vor fi acolo, despre bucătăria italiană, tradițiile lor, locurile de vizitat. O să merg cu fiica mea de 24 de ani. Ea e pasionată de shopping, fashion și nu-i venea a crede când a aflat noutatea”, mai spune deținătoarea cardului Mastercard Platinum. 

Plină de emoții este și Larisa Secrieru. Pentru ea, vizita la Milano a fost asigurată de PudraCard, pe care o folosește zilnic pentru diferite plăți.

”Merg cu o verișoară. Suntem ambele entuziasmate și în așteptarea acestei călătorii. Dacă mergem în capitala modei, de ce să nu profităm de ocazie pentru a face shopping? E o promoție bine-venită, o atenție frumoasă față de clienții băncii. Mulțumim partenerilor care au făcut lucrul acesta posibil”, a menționat Larisa Secrieru.

Câștigătoarea spune că a optat pentru PudraCard pentru că i-a plăcut aspectul stilat al cardului, creat special pentru femei, dar și avantajele pe care le oferă.

Deținătorii cardurilor Premium Mastercard de la Moldindconbank au parte, pe lângă condiții preferențiale pentru produse și servicii bancare, și de alte beneficii:

  1. Reduceri la partenerii din Moldova – shopping, restaurante, sănătate, etc;
  2. LoungeKey acces – gratuit;
  3. Acces sălile de afaceri Mastercard;
  4. Acces 24/24 la serviciul Concierge;
  5. Testare gratuită PCR și antigen Covid-19;
  6. Reducere până la -35% la închirieri auto și servicii suplimentare;
  7. Cashback și oferte de la branduri internaționale.

De asemenea, în cadrul promoției, 78 de clienți au câștigat certificate cadou în valoare de 1000 lei de la partenerii PudraCard din categoria ”Fashion”.

Cu Moldindconbank și Mastercard primești emoții de neprețuit!