În perioada 21-27 noiembrie ai cele mai mici prețuri din an, la cel mai mare asortiment de produse electronice și electrocasnice din țară! Iar cu Moldindconbank, poți cumpăra produsele dorite în rate, cu zero dobândă și fără comision.

Doar de Black Friday, la procurarea tehnicii marilor brand-uri LG, Sharp, Whirlpool, Indesit, Hotpoint sau Lenovo în sumă de minim 5 000 lei, cumpărătorii participă automat la tombola organizată cu prilejul aniversării ”1 An de la lansarea showroom-ului ULTRA”, în cadrul căreia pot câștiga electronice și electrocasnice: laptop, frigider, cuptor cu microunde, mașină de spălat, uscător de rufe, smart TV sau un aspirator performant.

Nu rata această ocazie! Bucură-te de ofertele exclusive, alege electrocasnice sau tehnică de birou performantă, care îți fac viața mai confortabilă și munca mai ușoară.

Moldindconbank este unica bancă prezentă în showroom-ul Ultra și toți clienții pot beneficia, pe loc, de finanțare avantajoasă pentru a cumpăra produsele dorite.

Moldindconbank oferă credite cu 0% dobândă pentru orice produs din magazin, în valoare de cel puțin 1.000 de lei. Împrumutul este oferit imediat, iar clientul are nevoie numai de buletinul de identitate. Rambursarea se face în rate, timp de 6 luni și nu presupune nici o plată suplimentară. Cumpără acum, achită mai târziu!

Mai mult, la achitarea produselor procurate cu orice card emis de Moldindconbank, primești pe loc o reducere de 5%.

Iar, dacă ai găsit un preț mai bun în alt magazin obții o reducere în mărime de 150% din diferența de preț

Magazinul are o amplasare avantajoasă atât pentru locuitorii orașului cât și pentru vizitatorii acestuia, fiind amplasat chiar în centrul Chișinăului, pe strada Columna 170.