Cea mai grandioasă campanie a Moldindconbank din anul trecut a ajuns la final, iar un client fericit a primit cheile de la automobilul mult dorit.

Clientul Moldindconbank care a câștigat un automobil nou Skoda Karoq Active este Snejana Stratan. Marea norocoasă a obținut premiul mare în urma extragerii finale, care s-a desfășurat în conformitate cu regulamentul oficial.

”Când am deschis depozitul, m-au informat și despre această promoție, dar nu am atras atenția, m-am gândit că, din mulțimea de oameni care vor participa, nu voi câștiga eu, dar, de data aceasta, mi-a surâs mie norocul. Sunt foarte bucuroasă, mulțumesc Moldindconbank!”, spune emoționată, câștigătoarea automobilului.

Moldindconbank, fiind unul dintre liderii pe piață la capitolul „încrederea clienților”, și-a propus să le mulțumească acestora pentru loialitate, prin diverse campanii promoționale.

“Este o zi specială pentru noi, deoarece s-a finalizat ultima promoție marca Moldindconbank din 2022 și ne bucurăm mult că marele premiu a ajuns la unul dintre clienții fideli ai băncii. Acesta și a fost scopul – să mulțumim celor care aleg Moldindconbank”, a declarat directorul Departamentului Marketing și PR al băncii, Andrei Leahu.

Pe parcursul a cinci luni, toti clienții Moldindconbank, care au deschis un depozit în sumă de cel puțin 10 000 de lei, 1 000 de dolari sau 1 000 de euro, au devenit automat participanți ai promoției „Deschide depozit – câștigă automobil!”. Pe lângă premiul mare, un automobil nou Skoda Karoq Active, Moldindconbank a oferit altor 20 de clienți, aleși prin tragere la sorți, premii intermediare de excepție – aspiratoare robot și televizoare smart.

Produsele de economisire oferite de Moldindconbank înseamnă siguranța banilor clienților, dobânzi avantajoase, servicii de calitate și surprize pe măsură.

Moldindconbank – mereu alături!