Patru clienții, toți din Chișinău, au câștigat în cea de-a treia etapă.

Moldindconbank a desemnat noi câștigători în urma promoției ”Deschide depozit – câștigă automobil”. De această dată, toți clienții norocoși sunt din Chișinău și urmează să-și ridice cadourile câștigate pentru că au ales produsele de economisire ale băncii.

În cea de-a treia etapă a campaniei, au fost desemnați prin tragere la sorți deținătorii a trei aspiratoare-robot și a unui Smart TV. Aceștia sunt:

Ana GuțuSucursala Alba-Iulia, Chișinău – aspirator

Olga Lobaciova – Sucursala Burebista, Chișinău – aspirator

Mihaela Vasilachii – Sucursala Remiz, Chișinău – aspirator

Aliona Bulat – Sucursala Ciocana, Chișinău – SMART TV

Reamintim că, până în data de 20 decembrie vor fi mai încă două etape ale promoției ”Deschide depozit – câștigă automobil” și la fiecare etapă vom oferi câte 3 aspiratoare-robot și câte un Smart TV. Iar la final, va avea loc marea extragere și un client al Moldindconbank se va alege cu premiul principal – un automobil nou Skoda Karoq Active.

Clienții care câștigă premii intermediare sunt, în continuare, eligibili și pentru premiul mare – automobil Skoda Karoq Active.

La promoție participă automat toate persoanele fizice care vor deschide un depozit la termen în lei, euro sau dolari SUA în perioada 1 august – 20 decembrie 2022, iar soldul depozitului la data extragerii premiilor va constitui minim 10 000 lei, iar pentru conturile în valută – minim 1 000 EUR sau 1 000 USD.

Și tu poți deveni posesorul unui Skoda Karoq Active! Pentru a intra în cursa premiilor vizitează cea mai apropiată sucursală a băncii și alege depozitul potrivit necesităților tale din oferta Moldindconbank:

  1. dobândă avantajoasă
  2. rată fixă pentru 12 luni
  3. zero comisioane de constituire și închidere al depozitului
  4. card bancar gratuit pentru primirea dobânzii.

 Mai multe informații și condițiile promoției sunt disponibile în Regulamentul oficial.