Moldindconbank este în continuare lider incontestabil pe piața cardurilor din Republica Moldova.

Confirmarea vine din partea companiei globale tehnologice Mastercard: la evenimentul anual ”Mastercard Day Moldova 2022”, Moldindconbank a primit distincția pentru calitatea de lider pe piață (Market Leader), dar și trofeul New Senses in Premium.

Distincțiile au fost înmânate directorului Departamentului Rețea și Canale Alternative de la Moldindconbank, Igor Stratan, în Varșovia (Polonia), unde anul acesta s-a desfășurat ”Mastercard Day Moldova 2022”. Igor Stratan a mulțumit partenerului internațional pentru recunoașterea realizărilor Moldindconbank în condițiile unei concurențe dure.

”Nu este ușor să fii lider de piață pe parcursul a șapte ani. Vreau să aduc mulțumiri Mastercard pentru suportul acordat, dar și echipei Moldindconbank, pentru munca de zi cu zi în vederea menținerii acestei poziții de lider. Le mulțumesc și concurenților noștri pentru că ne fac să mergem înainte”, a spus reprezentantul băncii.

Igor Stratan a scos în evidență și un alt factor, care confirma calitatea de lider pe piața cardurilor. ”Am o surpriză pentru voi. Moldindconbank este prima bancă din Moldova, care a emis un milion de carduri. Și cardul cu numărul un milion este Mastercard!”, a accentuat directorului Departamentului Rețea și Canale Alternative de la Moldindconbank.

”Pe parcursul multor ani și chiar în perioade turbulente, Moldindconbank reușește să păstreze pozițiile de lider și să păstreze încrederea a sute de mii de clienți, oferindu-le instrumente comode de plăți. Suntem recunoscători echipei băncii pentru continuitate în dezvoltarea produselor de carduri, dar și pentru toate eforturile pe care le depun ca să dezvolte piața cardurilor din Moldova, în general”, a menționat Irina Untila, directorul oficiului Mastercard în Republica Moldova.

Moldindconbank este una dintre cele mai importante bănci din Moldova și deține întâietatea în mai multe segmente de servicii bancare. În special, instituția deține 37,6% din piața cardurilor bancare din țară