Economisește inteligent și câștigă automobil!

În perioada 1 august – 20 decembrie 2022 deschide un depozit în sucursalele Moldindconbank, profită de beneficii și câștigă premii valoroase.

Cu depozitele de la Moldindconbank economiile tale sunt în siguranță și te bucuri de dobânzi avantajoase, iar acum ai șansa să câștigi un automobil Skoda Karoq Active și alte premii, pentru ca să te bucuri din plin de acest an.

La promoție participă automat toate persoanele fizice care vor deschide un depozit la termen în lei, euro sau dolari SUA în perioada 1 august – 20 decembrie 2022, iar soldul depozitului la data extragerii premiilor va constitui minim 10 000 lei, iar pentru conturile în valută – minim 1 000 EUR sau 1 000 USD.

Mai mult, poți câștiga lunar și unul din premiile: aspiratoare robot și televizoare Smart TV. În total în perioada promoției vor fi acordate 15 aspiratoare robot și 5 Smart TV.

Și tu poți deveni posesorul unui Skoda Karoq Active! Pentru a intra în cursa premiilor vizitează cea mai apropiată sucursală a băncii și alege depozitul potrivit necesităților tale din oferta Moldindconbank:

  • dobândă avantajoasă de până la 14%
  • rată fixă pentru 12 luni
  • zero comisioane de constituire și închidere al depozitului
  • card bancar gratuit pentru primirea dobânzii.

Mai multe informații și condițiile promoției sunt disponibile în Regulamentul oficial.