Stimați clienți,

În ultima perioadă se atestă o intensificare a cazurilor de fraude prin intermediul reţelelor sociale şi telefon, efectuate cu scopul obținerii datelor confidențiale ale cardurilor de plată și accesului la mijloacele financiare din conturile bancare.

Atenție la escroci ce se prezintă drept reprezentanţii Băncii!

– Operatorii Moldindconbank NU apelează pentru a solicita datele confidențiale ale cardului sau parolele de unică folosinţă primite prin SMS!

NU oferiți nimănui sub nici un pretext, parolele de unică de folosință, datele cardului sau alte informaţii confidenţiale!

Fiți  vigilenți și tratați cu suspiciune orice apel prin care vi se solicită datele personale, chiar dacă nr. de telefon seamănă cu cel al băncii!

Nu accesați link-uri necunoscute cu promoții deosebit de tentante şi nu completați datele bancare personale pe site-uri dubioase.

Menționăm că operatorii Moldindconbank nu vor solicita niciodată prin telefon, email, SMS sau prin intermediul reţelelor sociale (Viber, WhatsApp, Messenger ş.a.) transmiterea datelor cardului, a pozei acestuia şi alte informaţii personale.

Dacă totuși ați nimerit în astfel de situații și ați oferit datele personale, trebuie să blocaţi urgent cardul, utilizând serviciile online Web / Mobile banking sau să sunați la serviciul suport022 548 940

https://www.micb.md/img/video/Securitate_card-new.mp4