Dacă te numeri printre fanii Star Wars, Harry Potter, Game of Thrones sau a supereroilor de la Marvel, atunci această promoție te va surprinde plăcut!

Până pe 31 decembrie 2020, la achitarea cumpărăturilor, indiferent de sumă cu cardul Mastercard de la Moldindconbank pe site-ul zavvi.com primeşti 10% reducere, iar tot ce trebuie să faci pentru a obține reducerea este:

  • Să adaugi în coșul de cumpărături produsele pe care ţi le dorești.
  • Să introduci codul unic MCP10 în fereastra corespunzătoare „Got a discount code? Enter it here” (Aveți un cod promoțional? Introduceți aici).

Toate codurile promoționale (promoțiile) sunt supuse unei reduceri maxime echivalente cu 1£ (o lire sterline) la 1% (un procent) de reducere. De exemplu, un cod de reducere de 10% oferă o reducere maximă de 10£, un cod de reducere de 20% oferă o reducere maximă de 20£.

Codurile promoționale sunt valabile pentru toate secțiunile site-ului, cu excepția, dacă nu este indicat altceva: Electronică; SteelBooks, Oferte speciale.

Pentru detalii despre promoție accesează pagina www.mastercard.md

Detaliile și condițiile de vânzare ale mărfurilor pot fi accesate aici: www.zavvi.com/articles/terms-conditions.list 


Zavvi – este locul în care se întâlnesc benzi desenate, muzică, cinema și televiziune. Aici veți găsi totul și chiar mai mult: haine, suveniruri, obiecte de colecție, cele mai noi filme și seriale. De la «Star Wars» și «Harry Potter» până la «Universul Marvel» și «Game of Thrones». Zavvi oferă suvenire unice, pe care nu le veți mai găsi nicăieri. Zavvi – casa și sufletul culturii pop modern