Campionatul Business League, o nouă provocare la care echipa de fotbal a Moldindconbank a spus “DA”, iar succesul şi victoria le-a surâs chiar din primele două etape, obținând un scor de 2-1 în jocul cu Grafit şi respectiv, 7-3 cu VF Atletico.

Ne mândrim cu colegii noștri şi le ținem pumnii pentru următoarele meciuri care se vor disputa până pe 27 mai 2021.

„Meciul jucat cu VF Atletico a fost un meci cu mare încărcătură fizică, deoarece față de echipa adversă, numeric, eram mai puțini prezenți din cauza unor accidentări. Am câștigat în mare parte datorită experienței acumulate.  Ca după orice victorie emoțiile au fost mari, deoarece am acumulat acele 3 puncte puse în joc ce ne dau speranțe pentru o clasare cât mai sus în clasament pentru sfârșitul campionatului. Am încrederea că putem obține nu doar plăcerea de a ne întâlni şi a juca ca echipă corporativă, dar şi să avem rezultate deosebite, cu susținerea desigur a colegilor şi a Conducerii Băncii, cărora cu această ocazie le mulțumim.” – a menționat Oleg Gîncu, căpitanul echipei.

Susținerea acțiunilor social-sportive a constituit dintotdeauna o prioritate pentru Moldindconbank. Acest fapt se datorează beneficiilor pe care le implică sportul în sine: modul sănătos de viață, mișcarea, interacțiunea socială şi consolidarea spiritului de echipă. Banca încurajează practicarea sportului din internul companiei, ceea ce nemijlocit duce la creșterea performanței şi a productivității angajaților.